Facebook
INSTAGRAM
Follow by Email

Happy & healthy living

Test je spijsvertering

Test je spijsvertering

Voel je je te zwaar of tors je wat extra kilo’s mee? Heb je weinig energie en wil je je graag weer fit en helder voelen? Heb je regelmatig last van een opgeblazen buik of andere spijsverteringsproblemen? Kom je makkelijk aan en lukt het je maar niet om die extra kilo’s kwijt te raken? Slaap je slecht of heb je last van allergieën of andere chronische aandoeningen? Grote kans dat je spijsvertering niet op orde is.

Volgens Ayurveda (en in de huidige wetenschappelijke onderzoeken wordt dit keer op keer bevestigd) is een goede spijsvertering de basis van een goede gezondheid. Goede voeding en een goed spijsverteringsproces worden in de Ayurveda beschouwd als één van de allerbelangrijkste fundamenten van onze gezondheid. Functioneert onze spijsvertering niet goed, dan worden ook ons lichaam, cellen, weefsels en de diepere metabolische processen niet gevoed en kunnen er allerlei ziekten ontstaan.

Wil je weten of jouw spijsvertering in balans is? Klik dan hier en ontdek hoe je je spijsvertering weer in balans brengt.