Facebook
INSTAGRAM
Follow by Email

Happy & healthy living

Petites pois a la Française

Petites pois a la Française

Aan het eind van de week ligt mijn koelkast altijd vol met restjes groente. En laat ik deze week nou net nog wat doperwtjes, het hart van een krop botersla en lente-uitjes hebben liggen! De enige ingrediënten die je nodig hebt voor petites pois a la Française, dat wordt smullen..

Ingrediënten (1 portie)

  • 1 el ghee
  • Het hart van een krop botersla
  • Doperwtjes
  • Lente-uitje
  • Bouillon
  • Boter

Smelt de ghee in een koekenpan en fruit het lente-uitje. Voeg de doperwtjes en slablaadjes toe. Schenk er een scheutje bouillon bij. Dek af met een deksel en laat een paar minuten op laag vuur stoven. Roer er nog een klontje ghee door als de pan van het vuur is. Bon appetit!

Please follow and like us:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

acht + vijftien =