Facebook
INSTAGRAM
Follow by Email

Happy & healthy living

Kruidige venkel met mango

Kruidige venkel met mango

Ingrediƫnten (1 portie)

  • 1 el ghee
  • 1/4 tl mosterdzaad
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 grote venkelknol, in vieren gesneden
  • 1/2 mango
  • sap van 1/2 sinaasappel
  • peper & zout

Verwarm de ghee in een pan en bak de specerijen 2 minuten aan. Voeg de venkel met wat water toe en laat zo’n 10 minuten stoven. Snijd het vruchtvlees van de mango in blokjes en meng met het sap van de sinaasappel. Doe dit bij de venkel in de pan en laat nog een paar minuten meestoven. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met Basmatirijst.

Please follow and like us:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =