Facebook
INSTAGRAM
Follow by Email

Happy & healthy living

Koekjes van havermout, banaan en kokos

Koekjes van havermout, banaan en kokos

Dat koekjes niet echt gezond zijn wist je natuurlijk al. Maar wist je dat ontbijtgranen en ontbijtkoek uit de winkel bijna net zo ongezond zijn? Ontbijtkoek bevat vaak meer dan 30% suiker (of kunstmatige zoetstoffen – minstens zo ongezond) en ontbijtgranen kunnen tot wel 50% suiker bevatten. Echte suikerbommen dus.

Heb je toch zin hebt in iets lekkers? Maak dan eens deze heerlijke smeuïge koekjes van havermout, kokos en banaan. Lekker als snel ontbijt of verantwoord tussendoortje voor je kind!

  • 2 rijpe bananen
  • 80 gr havermout
  • 50 gr geraspte kokos
  • optioneel: rozijnen, gedroogde abrikoos of cranberries

Verwarm de oven voor op 175 graden. Prak de bananen tot ze smeuïg zijn en meng de overige ingrediënten erdoor. Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met een lepel hoopjes die je een beetje platdrukt. Bak 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Please follow and like us:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 16 =